Monday, January 22, 2007

ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟ "ΕΓΚΥΡΟ" BBC ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....

GREEK ANTI-AMERICANISM

ΕΛΑ ΡΕ ΣΟΒΑΡΑ? ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΒΡΩΜΟ ΑΓΓΛΑΚΙΑ?

ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΛΩΡΟ-ΑΓΓΛΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ (ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ Κ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟ 45-49).

ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΑΓΓΛΟΙ!!!!!

2 comments:

Jim.Hellas said...

Ναι... αυτοί μας βάλανε... όπως άλλωστε για οτιδήποτε στραβό στην χώρα μας (από την μικρασιατική καταστροφή μέχρι και τον εμφύλιο κ την χούντα) φταίνε all time classic οι "κακοί άλλοι".

Το στραβό κεφάλι του λαού έφταιγε και μόνο. Αν είχε τις κατάλληλες νοητικές αντιστάσεις δεν θα έπεφτε στις παγίδες του κάθε λαϊκιστή που παίζει με τα "εθνικά συναισθήματα" του λαουτζίκου.

Αλλά πότε η χώρα αυτή προσέφερε ουσιαστική παιδεία για να δημιουργηθούν ώριμα σκεπτόμενοι πολίτες; Ποτέ! Γι' αυτό πάντα θα μας φταίνε οι Αμερικάνοι...

Anonymous said...

Nαι ρε αυτονομο θηριο ολοι οι αλλοι φταινε εκτος απο μας.Τι εγινε σε πλακωσαν στο ξυλο τιποτα μεθυσμενοι Αγγλοι και σου εμεινε ψυχολογικο τραυμα?Get over it!Τωρα θα μου πεις τι γραφω σε εναν που το μισος τον εχει τυφλωσει τοσο που αποκαλει εναν ολοκληρο λαο αδερφαρες.Βαζω στοιχημα οτι σε λιγο καιρο θα γραψεις και για τους αλλους "κακους" τους Ισραηλιτες.Ειναι θεμα χρονου,παραεισαι προβλεψιμος.Κριμα για σενα αλλα αλλοι τα λενε καλυτερα.Το blog σε μαρανε!