Wednesday, March 3, 2010

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
Αυτοί να πληρώσουν τα λεφτά που έφαγαν τόσα χρόνια όχι εμείς με τη μείωση μισθών. Και αν δεν έχουν, δήμευση της περιουσίας τους και αυτών και των συζύγων και των παιδιών τους.

ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!!

















ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!!!!!!












ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
http://www.youtube.com/watch?v=odVGroOBs-Y&feature=player_embedded

ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΛΑΚΑ!

3 comments:

Anonymous said...

Οι ξεφτιλισμένοι γαμημένοι πουτάνας γιοι πολιτικοί που λεηλάτησαν και ξεπούλησαν τα πάντα θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι δεν θα πεθάνουν στο κρεβάτι τους. Θα πρέπει να έχουν το τέλος του συναδέρφου τους Τσαουσέσκου, των συναδέρφων τους Ρομανώφ και του βασιλικού ζεύγους της Γαλλίας. Οι τρείς προδοτικές οικογένειες, Παπανδρέου Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες που λεηλατούν τη χώρα θα πρέπει να σβήσουν. Μαζί με αυτούς οι προδότες ΚΚΕ σταλινοφασίστες και τα φιλοβασιλικά προδοτοεθνίκια του Καρατζαφύρερ. Μαζί και οι γαμημένες ρασοφορεμένες λούγκρες που λυμαίνονται δικαιοσύνη και παιδεία. Προτείνω ως μέσο διευθέτησης των λογαριασμών μας με τους προδότες την γκιλλοτίνα (φάρμακο εφευρεθέν υπό του γιατρού Γκιγιοτέν το οποίο θεραπεύει την ημικρανία μια για πάντα). Είναι ιδανικό επίσης για το ξερίζωμα καρκινωμάτων που προκαλούνται σε κοινωνικές ομάδες από συμμορίες. Μια διαθέσιμη υπάρχει στην Ελλάδα στο μουσείο του εγκλήματος. Επειδή έχει 100+ χρόνια να χρησιμοποιηθεί η λεπίδα δεν θα παίρνει αμέσως τα σιχαμένα κεφάλια τους όμως δεν αξίζει να υποφέρουν και αυτοί για λίγο;

Anonymous said...

Αληθεια τι περιμενουμε? Να πεθανουν μονοι τους? Ορματεεεεε

Anonymous said...

Φυλε διστιιχως εμεις εχουμε βαλη το κεφαλι μας απο μονοι μας στην γκιλοτινα,οι επιορκοι εκτελεστες της χωρας ζουν και βασιλευουν γιατι ο λαος μας προδοτες ψιφιζε παντα,τα ματια μας τα βγαζουμε μονοι μας.(ΟΜΑΔΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ 532)