Friday, August 22, 2008

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Άραγε οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί των τηλεοπτικων καναλιών έχουν το δικαίωμα να σταθμεύουν όπου θέλουν τα βαν και τα αυτοκινητα τους προκειμένου να καλύψουν την είδηση?

Γιατί πριν από λίγο, έξω από τον Ευαγγελισμό, βαν και αυτοκίνητα τηλεοπτικών καναλιών είχαν σταθμεύσει στην Μαρασλή, για να καλύψουν επείγουσα είδηση(σχετική με ξυλοδαρμό πολιτικού), σε χώρο που δεν επιτρέπεται η στάθμευση (στην Μαρασλή διέρχονται ανάποδα ασθενοφόρα οπότε η οποιαδήποτε στάθμευση δημιουργεί κυκλοφοριακό χάος).
Όταν μία Δημοτική υπάλληλος άρχισε να κόβει κλήσεις στα σταθμευμένα, γνωστός πολιτικός δημοσιογράφος καναλιού της ζήτησε τα ρέστα σε έντονο τόνο, ενώ γύρω της μαζεύτηκαν όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι λέγοντας της ότι αυτό δεν έχει ξαναγίνει!
Δηλαδή οι δημοσιογράφοι έχουν το δικαίωμα να σταθμεύουν όπου θέλουν λες και είναι περιπολικά ή ασθενοφόρα!
Αν όμως εμποδιζόταν η διέλευση κάποιου ασθενοφόρου τότε σίγουρα ο ίδιος δημοσιογράφος θα έβγαινε και θα έλεγε οτι το ασθενοφόρο άργησε και ότι το ΕΚΑΒ έχει πρόβλημα!

Μήπως θέλουν λίγο ξύλο και κάποιοι δημοσιογράφοι για να στρώσουν? Πότε θα καταλάβουν ότι η εξουσία τους θα περιορίζεται πάντα στην 4η θέση και δεν πρόκειται να ανέβει παραπάνω (όσο και να προσπαθούν μετάλλιο δεν βλέπουν!)