Thursday, June 28, 2007

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ALTER: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!!

Οι ειδήσεις στο ALTER έχουν καταντήσει απαράδεκτες!!!

Έβλεπα προχθές κάποια ρεπορτάζ για τον καύσωνα. Οι ρεπόρτερ, με το γνωστό στυλάκι του να τρομοκρατήσουμε τον τηλεθεατή, θέλοντας να δείξουν πόσο μεγάλη είναι η θερμοκρασία στην αθήνα την μετρούσαν στον Ήλιο!!!!
Από πότε η θερμοκρασία περιβάλλοντος μετριέται στον ήλιο?
Στο σχολείο μας έμαθαν ότι πάντα η θερμοκρασία μετριέται υπό σκιά. Τώρα άλλαξαν οι τρόποι μέτρησεις ή μαθαίνουν νέους στις σχολές δημοσιογραφίας?

Τις προάλλες έβλεπα ένα ρεπορτάζ για ένα μετασχηματιστή της ΔΕΗ που έκανε ένα "μπαμ" από βραχυκύκλωμα σε μια περιοχή της Αθήνας. Ο ρεπορτερ παρουσίαζε το όλο θέμα σαν να έγινε έκρηξη βόμβας. Αποκαλούσε τον μετασχηματιστή "υποσταθμό της ΔΕΗ που τροφοδοτεί δεκάδες τετράγωνα με ρεύμα" και έδειχνε πλάνα από "τρομοκρατημένο κόσμο που βγήκε στα μπαλκόνια να δει τι συμβαίνει" (ο κόσμος μάλλον βγήκε από περιέργεια που έβλεπε κάμερες και όχι από ένα απλό μπαμ).
Αν γινόταν έκρηξη δηλαδή πως θα γινόταν το ρεπορτάζ?

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ??
ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ?
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ?

Wednesday, June 27, 2007

ΔΕΗ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΔΡΟΜΩΝ

Αλήθεια η ΔΕΗ έχει κάποιο τρόπο να ανάβει και να σβήνει τα φώτα στους δρόμους ή αυτό γίνεται αυτόματα με κατάλληλους αισθητήρες? Αν γίνεται αυτόματα έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί με κάποιο τρόπο ποια φώτα παραμένουν αναμμένα το πρωί?
Αν ναι τότε γιατί τα φώτα σε πολλούς δρόμους παραμένουν αναμμένα όλη την ημέρα? Για παράδειγμα στην Λεωφόρο Δουκίσσης Πλακέντίας και σε ένα κομμάτι περίπου 100 μέτρων όλα τα φώτα στους στύλους της ΔΕΗ είναι αναμμένα κάθε πρωί (δεν ξέρω μήπως σβήνουν την νύχτα για λόγους οικονομίας) και από τις δύο πλευρές του δρόμου!!!

Κατά τα άλλα μας λένε ότι κινδυνεύουμε από μπλακ άουτ και μας μοιράζουν φυλλάδια με συμβουλές για περιορισμό της κατανάλωσης.

Αυτοί τι κάνουν για να περιορίσουν την κατανάλωση? Αφήνουν τα φώτα να καίνε μέρα μεσημέρι?

Friday, June 8, 2007

ΘΕΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ LOWER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Μιτσιγκαν στις εξετάσεις που έγιναν στην Ελλάδα στα τέλη Μαιου για την απόκτηση πτυχίου Lower έθεσε στους υποψηφίους το εξής ανεκδιήγητο και άκρως προδοτικό θέμα:

"Ποια ελληνική εθνική επέτειος πρέπει να καταργηθεί από την κυβέρνηση έτσι ώστε να ωφεληθεί η χώρα?"

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η Αμερική δηλαδή με τις πλάτες της Ε.Ε. και των Ελλήνων πολιτικών προωθούν απροκάλυπτα σχέδιο αφελληνισμού των νέων και διάλυσης της εθνικής συνείδησης.
Σίγουρα αυτό έγινε υπό την ανοχή του Υπουργείου Παιδείας και των άλλων κρατικών φορέων. Για την αντιπολίτευση δεν μιλάω γιατί ο Γιωργάκης και ο άλλος ο ανεκδιήγητος του συνασπισμού σίγουρα είναι από τους πρώτους που επικροτούν και προωθούν αυτά τα ανθελληνικά σχέδια της παγκοσμιοποίησης.

ΑΙΣΧΟΣ!!!
ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!